Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Mil euros de salari mínim

Seriann SL

El salari bàsic mínim al Principat d'Andorra superarà aquest any el miler d'euros, situant-se exactament en 1017 amb alguns cèntims. Aquesta xifra, si el comparem amb els nostres veïns, està més o menys just entre els dos (Espanya per sota i França per sobre). Aquesta barrera psicològica, dels mil euros, es trenca per primer cop des de l'adopció de l'Euro com a moneda al nostre país i correspon essencialment a les dades de la pujada de l'IPC Andorrà que estaria prop del 2,5% Aquest augment també afectarà aquest any 2018 als lloguers donat que l'any anterior quasi no es va notar (molts propietaris van decidir no tocar-lo al ser només d'un 0,4%).

Els elements que més han contribuït a l'altura de l'IPC són els aliments frescos, l'energia i els carburants.

Els preus dels lloguers són molt estables a Andorra, el final de la crisi i també l'estabilitat de l'IPC són dos pilars fonamentals d'aquesta tranquil·litat que dóna seguretat tant als llogaters com als propietaris.

Formulari de contacte